maanantai 3. tammikuuta 2011

Sekavaa seikkailua

Olen odotellut jonkun tähdellisen ilmestymistä tai valmistumista, jotta olisi jotain jännittävää kerrottavaa, mutta se näköjään odottaa itseään, joten kertoilenkin siitä sun tästä aikamme kuluksi.

Välipäivinä sain vihdoin kunnolla siivoiltua, joka tarkoitti sitä, että sain laitettua vihdoin ja viimein ryijymattoni koristamaan ja lämmittämään olohuonettamme. Senhän tosiaan hankin jo viime kesänä Haaparantalaiselta kirpparilta, jonne se oli kuolinpesästä joutunut. Kahtakymppiä pyysivät, viiteentoista tingattiin, mikä on kyllä naurettava hinta mistä tahansa ryijystä, mutta omapa oli häpeänsä kun eivät tajunneet. Teos on opettajieni mukaan ehkä n. 60-luvulta peräisin, ja mielestäni ihan mielettömän komea. Ehkä hieman arvellutti, raskinko sitä lattialle tallottavaksi laittaa, mutta parempi se käytössä näytillä on pitää kuin vintillä homehtumassa.



Kehrällä on tosiaan taas kerran tötterö päässään, kuten kuvasta näkyy. Ihmeelliset märkäpaiseet naamassa ovat kiusanneet viikon, ja lääkkeiden ihmeparannusta odotellaan. Meinasin laittaa lähikuvaa tapauksesta, mutta se olisi ehkä saattanut ällöttää herkimpiä.



Tuli tuossa saatua kaverin villasukat valmiiksi anoppilareissulla jouluna. Olen kyllä ollut aina pikkaisen tuommoisia valmiiksi raidoitettuja lankoja vastaan, mutta tämä liukuvärinen steps-lanka, minkä kaveri minulle toi työstettäväksi, oli kyllä tosi nättiä, vaikkakin hirmu ohutta, joten kyllä siinä sai puikkoja kilistellä tovin jos toisenkin.







Toinen tuttava tahtoi pipon nähtyään kälylläni samanmoisen. Siihen tuli sitten vakiovarusteantennin lisäksi lisävarusteena lautasantenninappi, joka maksimoi ulkoavaruuden viestien vastaanottamismahdollisuudet. Kuulemma on jo ääniä pään sisällä kuulunutkin...













Ja tässä pieni loppukevennys parin kuukauden takaa. Päärooleissa Ninja sekä Kehrä.

3 kommenttia:

  1. Tässä olis tämmönen eräänlainen artikkeli kissojen iho-ongelmista: http://www.clinivet.fi/artikkelit/kissa_artikkelit/artikkeli_9.html

    VastaaPoista
  2. Kiitti! Ollaan pääasiassa allergiaa arvailtu, kun ei kyllä keksi muutakaan syytä. On sille jo antibiootit ja salavaa. Jospa se tästä!

    VastaaPoista