maanantai 8. kesäkuuta 2015

Taidepajaharjoittelu ennen kesää

Hei taas, ja hyvää kesää! 
Tässä Sinulle hieman ruusuja. 













On ollut aika iso kevät, mutta nytpä on fiilis hyvä. Loppu keväästä kävin toisen työharjotteluni, jonka suoritin tällä kertaa nuorten taidepajalla. Paikka on juuri sellainen, jossa viihtyisin itsekin pidempään ellei olisi elämän suunta jo tällä tavalla jotenkuten selvillä. Heille, joilla suunta on vielä hetken hakusessa tai sitten jo päätetty, mutta siihen suuntaaminen vaatii vielä malttia ja odottelua, on kyseinen työpaja suurenmoinen välipysäkki ja ponnahduslauta. Oli kiva hääriä taideympäristössä taas hetki. 



Ehdin harjoitteluni aikana tutustua mm. kuvataideopettajaan, valokuvauksen opettajaan ja tekstiilitaideopettajaan, ja lisäksi sekä seurata ohjausta että osallistua itsekin puuhailuun. Virkkailin jämälangoista pannulapun sellaisen tarpeeseen, ja itselleni sidoin albumin. 









Kokeilin myös ensimmäistä kertaa tehdä korun vetoketjusta. Metaliketjua ei näemmä voi kovin paljoa kietoa yhteen koruun painon vuoksi. 





Kirjansitomista olen joskus kokeillut parin kirjan verran, mutta olipa unohtunut tyystin. Kansikuviot tein marmoroimalla paperia.  




2 kommenttia:

  1. To write a beautiful post it is very important to write a beautiful content and you have created a very nice design and I got a lot of inspiration from your post and I also want to have nice and beautiful post like you in my life. Real Photos Girl Gurugram
    VIP Girl Bhiwadi
    Gurugram Girl Number
    IMT Manesar Girl low price
    Hyderabad Party Girl
    College Girl Gurugram
    newly married Girls Bhiwadi
    VIP girl mahipalpur
    gurugram girl number

    VastaaPoista
  2. Betturkey giriş adresine buradan ulaşabilirsiniz.
    betturkey giriş
    3HCLVG

    VastaaPoista