torstai 21. kesäkuuta 2012

Piipahdus


Kesäni pisimmän vapaan -nuo hurjat kolme päivää- vietin veljeni ja kälyni seurassa Tampereella. Maanantain auringossa meinasin jopa punertua  kesämekkoineni paisteessa, mutta seuraavien päivien sää muistuttikin kutakuinkin viime visiittiäni, joka tapahtui marraskuun lopulla, epätoivoisesti ensilumia odotellessa. Lannistumatta taivalsimme läpi tihkun ja pilvien Thaimaan kautta kirpputoreille, Malesian kuumuudesta vintageputiikkeihin ja kahvien voimalla suklaapuoteihin. 
Hirveän huonoja shoppailijoita kyllä oltiin kaikesta huolimatta. Ravinnon (sentään normaalia laadukkaamman ja erikoisemman sellaisen) lisäksi ostin kaksi kaunista asiaa. 


Tähän uusien korvakorujeni valmistajaan, Onnia fabriciin, täytynee tutustua itsekin syvemmin. Vaikka Radio-kirppikseltä löytyikin näin ihastuttavasti värejä pursuava soppi, ei sieltä mukaan lähtenyt mitään. Muuten kyllä, mutta omistajan jalka vaikutti valitettavasti olleen puoli numeroa suurempi kuin omani. 

Ehdottomasti ilahduttavin löydös oli Yesterday-vintagepuoti. Hyvä, ettei ikkunat helisseet upeiden löytöjen notkuttaessa seiniä. Ihanat 70-luvun sandaalit saivat jäädä, kun löysin täydellisen keltaisen sadetakkini. 

Tallipihan suklaapuodissa oli toki pakko taasen piipahtaa, ja samalla nautimme veljeni kanssa viereisessä kahvilassa romanttisen pitsiunelmaiset leivoskahvit. Kaupunki tuli taas tutummaksi ja mukavammaksi, enkä eksynyt edes labyrinttiin, vaikka vähän yritinkin. 


Täten toivottelenkin rennon letkeää ja huoletonta juhannusta sekä suvea, kirkkaita päiviä ja autuaan kauniita hetkiä. Tilaisuuden tullen ota nokoset kalliolla taikka vaikka laiturilla heinä suussa. 


Loput kuvat löytyy täältä. 

2 kommenttia:

  1. Voi ei ihania kuvia! Kävin noissa paikoissa vain pari päivää sinun jälkeen, ähh! Tallipihojen suklaapuodista ostettiin lakritsinekut, voi nam! Ja mekin seikkailtiin ihan onnesta soikeina tuossa labyrintissä! Äh! Nuo kirpparit ja putiikit metsästän ensi kerralla!

    VastaaPoista
  2. Tallipihan suklaapuodista minä ostin jogurtti-valkosuklaa-salmiakki-lakritseja. Heti ovella tyrkytti makosia maistiaisia, nii pakkohan niitä oli ostaa pussillinen!

    VastaaPoista