sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Eteläinen kevät

Nemppylälle on iskenyt joku ihme kevätkiirus, miksihän lienee. Kummallista, kun talvet tulee löhöttyä ja yhtäkkiä keväisin iskee hoppu, vaikkei juur mitään tekisikään. Viikonloput on menneet suurehkoja tapahtumia vietellessä. Muistelkaamme hieman pääsiäisen pyhiä, kun riensimme kevään viettoon Helsinkiin nelisin. Pojat läksivät pelipoppoon sessiointeihin, ja me vaimokeet toki kiltisti perässä. Seurue läksi ilmateitse ja minä junalla, joka olikin tehokasta työaikaa. Mennessä syntyi tiskirätti sekä sukka, ja pelatessa ja palatessa sukalle pari. Rätti jäi kiitokseksi asunnon lainaajille mahtavasta kämpästä. Eihän siellä ollut kaupungissa mitkään rahantuhlauspaikat auki pyhinä, mutta hyvässä seurassa viihtyy autiossakin kaupungissa. Sunnuntaina jaksettiin vähän urheillakin välissä, kun päästiin Shifumme salille vähän harrastelemaan taijita.
Tässä vain muutama uusi maisema, kaksi viimeistä kuvaamiehen räpsäisyjä. Aurinkoirvistyskuvassa allekirjoittanut kevään ekaa kertaa takitta terassilla, lattea ja rakkaat, perhoinen ja miehen aurinkolasit, makoisaa pastaa massu täysi ja kohta junaan kotia kohti, kuumassa junassa suloinen pariskunta vakoiltavana ja puolikas sukka. Oli ihan mahtava reissu kaiken kaikkiaan. Loput tunnelmakuvat täällä.

3 kommenttia:

  1. Toi mattokuva oli mun kyykkäämä. Hauska että se onnistu noinki kivasti vaikka en sun kameraa osaakaan käyttää.

    VastaaPoista
  2. Aa jaa no niinpä onki sitte, kiitos siitä!

    VastaaPoista
  3. Oo, miten tässä on mennyt vaikka kuinka monta mielenkiintoista merkintää aivan ohi! Ihania kuvia! Aikanen irvistys sulla kyllä tuossa viimeisimmässä : D

    VastaaPoista