tiistai 2. maaliskuuta 2010

SnifSnif

Nuhanenäinen Nemppy ei ole juurikaan mitään uutta päässyt luomaan. Välillä on niistämisten välissä vähän kudottu Kehrän kanssa kaulaliinaa eteenpäin. Siitä tosin meinaa tulla aika runsas ja turhankin leveä, mutta onpahan lämmin... vaikka varmaankin valmistuu, kun ollaan jo reippaasti plussa-asteiden puolella. Sisällä muutaman päivän homehduttuani rohkenin ulos ja olin läkähtyä! Pidän kovasti rehellisestä pakkasesta, kun aurinko paistaa eikä tuule, ja sitten taas ihanasta kevätsäästä, mutta kukapa välittäisi näistä väli-ilmoista, kun taivaalta kaatuu räntää ja loskassa saa pelätä, missä kurvissa pyörä lentää alta.

Onneksi oli pitempi koulupäivä, jotta housut ehtivät välillä kuivahtaakin. 7 tuntia kutomossa vierähti sitä sun tätä puuhaillen. Ensin tein ikat-sidonnat loppuun, jonka jälkeen tekemisen puutteessa jatkoin taas hieman opettajan pujotustyökokeilua. Olen odotellut jo hyvän aikaa saavani vihdoin näyttötyöni langat, mutta posteljooni ei tuonut vieläkään mukavaa lankapakettia koululle, joten piti tyytyä siihen, mitä löytyi. Suunniteltuani homman uusiksi, loimen pääväri okra ja kuteen tummanruskea vaihtoivat paikkaa, ja oranssi muuttui paljon aikaisempaa tummemmaksi. Neljäs tarvittava väri, tummanvihreä, oli siis ainut, joka löytyi jo vanhoista langoista. Meinasin jo jalkaani tampata ja heittäytyä lattialle kitisemään, kun ei toimitus toimi, mutta tyydyin näihin, ja oikeastaan pidinkin loppujen lopuksi uudesta suunnitelmastani. Surkean laihan loimen (170g!) letitettyäni harjoittelimme typyjen kanssa vartin hierontaa, ja lähdimme tarpomaan loskaan.

2 kommenttia:

  1. Minä en näköjään ole ainut, joka joutuu koulujuttujen kanssa polkemaan jalkaa. Hei pistäppä jo vauhtia siihen paranemiseen. Eihän tuollaisesta nuuruamistesta tule mitään! Meillä oli tänään ihan superhyvää ruokaa koululla. Mitäs teillä?

    VastaaPoista
  2. No eihän tässä mitään enää, eikä alun perinkään ole ollut vaivana, kun vaan tämä yletön rään määrä! Kai se niistämällä loppuu... kun on loppuakseen. Juu sitä välimerellistä, couscouskasvispihvejä! Harmi vaan, kun meillä on keskiviikot klo 9-11.30 ja ruoka siinä välissä, joten ei ole edes vielä nälkä niin en minä nautiskellut kuin kaks pientä pihviä. Kananpalasetkin oli varmaan herkullisia, mutta ne oli ihan minejä ja puolet niistä oli luuta. Pitipä sitten pistää kotona omat kanat uuniin!

    VastaaPoista