sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Toiset myyjäiset ja korutaiteiliuutta

Koulussamme järjestettiin taas samanmoiset pienet myyjäiset, kuin joulun allakin. Kolmistaan piettiin paria pöytää, jotka notkuivat todella erilaisista käsiemme luomuksista. Itse yritin myyä joululta jääneitä tuotteita, ja niide lisäksi mm bambutiskirättejä, jotka olivatkin ainoa myyntimenestykseni: kaupaksi meni hurjat kaksi kappaletta. Myyjäisissä istuskelu on kyllä mukavaa, varsinkin mukavan jutteluseuran kera.


Tällaisiakin tossusia virkkailin moppilangasta myyntiin. Onneksi eivät kelvanneet, saanpahan pitää toiset itse. Hirmu mukavat jalassa ja toimivat varmasti kesäkenkinäkin.

Myymättä jäi myös tämä pipo ja nämä huopatossut, ja, noh, samoja mitä jäi joulumyyjäisistäkin yli.

Korukurssia on ollut nyt kahdesti, ja sain jo ensimmäisen harjoitukseni valmiksi. Kuparisesta riipuksesta tui yllättävän käyttökelpoinen. Kurssilla tosiaan tehdään pari harjoitusta, ja lopulta tekstiilikoru, jossa yhdistetään kutomaamme kankaanpalaa ja metallia. Toki on hauska näpertää välillä vaihtelevia töitä kouluajalla, ja koruthan kiehtoo aina, mutta kyllä sen huomaa, ettei moinen millinviilaus ja tarkkuuslaji ole minun juttu.


3 kommenttia:

  1. En tiijä onko liiterissä vielä tallessa se mun muokkaama pölkky, jossa on sopivia kuoppia korujen(kin) muotoiluun. Ittehän tekaisin sen silloin lippa-uistinten tekoa varten.

    VastaaPoista
  2. Todennäkösesti siellä on kaikki tallessa. Miten nää niitä teit? Tuskin korujen teko iha heti onnistuis kotona, kun tarvii aika monenlaista vempelettä.

    VastaaPoista
  3. Ihan vaan paeltisaksilla sopivaa muotoa, muotoiluvasaralla ulotteisuutta ja viilalla rärmiä pois.

    VastaaPoista