sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Töhryjä ja tyttäriä

Muutama viikko sitten koitti viimein se aika, että toteutin ensimmäisen neulegraffitini! Innoitus minuun iski nähtyäni Nukun tolpassa tietääkseni ensimmäisen moisen livenä, ja päätin vihdoin hieman vandalisoida itsekin. Noh, sen radikaalimpaa teosta en vielä toteuttanut, kuin neulotun pienen ruutuläpyskän veljeni liikkeen ovenkahvaan, jossa se on ilostuttavuutensa lisäksi myös käytännöllinen.
Ripustustilanne oli epäilemättä epäilyttävä, kun vielä pimeänä, viileänä iltana juoksin (iltalenkki tuli vedettyä samalla) kaupungin halkin ovelle, vilkuilin ympärilleni harsien teoksen kahvaan, ja juoksin pois. Ehkä uskallan tehdä näitä lisääkin. Omaa kaupunkiharhailuani ainakin piristäisi hirmuisesti tällaiset värikkäät yllärit.

Kuva:Joni


Viime vuoden puolella tuli painettua kankaita mieheni siskontyttärien jäljistä, ja kiitokseksi lapsosille lupasin tehdä kankaasta jotain heillekin. Nyt vihdoin sain tehtyä heille 3- ja 5-vuotis lahjaksi pienet (n. A4:n kokoiset) kassit värikkäästä harjoitustilkusta. Uutta ompelukonettakin tuli taas leikitettyä, ja kokeilin sankoihin tuollaista sievää koristeommelta. Jännän juhlapäivän hötäkässä kassien sisällöt, katuliidut ja karkkipatukat, kiinnostivat neitejä enempi, mutta eivätköhän kassit pääse käytössäkin kulumaan.


Toisesta synttäripirpanasta näpsäsin pari kuvaa, kun kävivät äitinsä kanssa kylässä tässä taannoin.

2 kommenttia:

  1. Olipa sangen ihastuttavan inspiroiva merkintä! Oi, olen niin suunnitellut noita neulegraffiteja kuitenkaan ikinä saamatta aikaiseksi. Oi, kyllä nyt minäkin!
    Ja ihania kuvia, oi sentään <3

    VastaaPoista
  2. Sun pitää hyödyntää veljesi ulottuvuutta noissa "töhryissäs" ja viritellä niitä mitä ihmeellisimpiin korkeuksiin!

    VastaaPoista