keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Sitä sun tätää


Pikkasen tässä kirpparilöytölällätystä: vanahat suomalaiset sievät ja hyvät korkkarit eurolla. Tunnustettava on, että ehkä ovat hitusesti puoli numeroa liika pienet, mutta kyllä niillä muutaman kymmentä metriä jaksaapi tallustaa, toivottavasti! Kesää odotellessa.
Eräänä kauniina päivänä väänsin taas massuntäytteeksemme häränsilimää. Muutaman kerran on tullut jo kyseistä nannaa tehtyä Pastanjauhajien reseptillä, mutta nyt tein hieman isomman satsin, johon tuli 400g jauhelihaa ja lisäksi 2dl tummaa soijarouhetta. Soijarouhe on itselleni uusi, mukava tuttavuus. Käytin sitä ensimmäistä kertaa pari viikkoa sitten moussakaan, josta tuli huippuherkullista. Siitä en ottanut kuvaa sen hyvin ällöttävän ulkomuodon takia, mutta olkaa hyvät ja kuvitelkaa sen taivaallinen maku.


Pientä teaseria tämän hetkisestä kouluprojektista. Uusi, mielenkiintoinen kurssi alkoi näin:

3 kommenttia:

  1. Oo kuvamateriaalia uudesta kurssista! Sen päivän touhut kuulostivakki niin hämäräperäisiltä, että olipas kokolailla valaisevaa saada oikein kuvia! Kauanko piti siis seisoa tuon valmiin valoksen kanssa? Huhhuh.
    Häränsilmä ei näytä silimältä vaan persesilimältä!

    VastaaPoista
  2. Voi sua :D Herkullista se on, usko pois.
    Pahviukkelina joutui seisoskelemaan tunnin ajan. Onneksi se kuivaa aika nopsaa, ja notkeana vielä pitää riisua, joten ei tarvi valmiissa kuoressa sitten kuivatella ja seisoa.

    VastaaPoista