maanantai 14. maaliskuuta 2011

Raitaa ja bambua
Jopas on alkanut vierähtää pitkiäkin toveja kertomusteni välillä. Ehkä ei tapahdu mitään, ehkä tapahtuu liikaakin. Nyt kertyi sentään jotain kerrottavaa. Taannoin esittelin Regia-raitalankaa, jota ostin huvikseni muuten vaan. Kolmesta kerästä on jäljellä enää puolikas, valmistettuani itselleni liian pienet sukat (sukkia kaipaavat 35-36-jalkaiset, hoi!) sekä bolerohihatinjuttujutun, josta en oikein osaa päättää, onko se käyttökelpoinen vai ihan vain outo. Helmineulosta se ainakin on. Yritin taas vähän etsiskellä mallia ja ohjetta hihattimeen, ja heti ohjeen löydettyäni aloitin työn teon omasta päästäni. Ohjeet ja määräykset ovat vain turhia hidasteita!
Ystävättäreni talouteen virkkailin tupaantuliaisiksi bambulangasta muodikkaasti tiskirätin. Kuulemma tämä Blend Bamboo -lanka on toiminut käytössäkin kivasti. Parhaillaan on syntymässä toinen, joka tahtoo kodin kans.

Työssäoppimisjaksoa on jäljellä enää vaivaiset kolmisen viikkoa. Lumituiskussa ja räntäkinoksissa rämpien on saanut töissä rampata, hienoja keikkoja on voinut käydä kuuntelemassa, kungfu -leffoja on katteltu ja urheilua on tullut harjoitettua, vaikka rapakuntoiselta onkin alkanut tuntua jostain syystä. Eipä muuta tälläkertaa. Kiitos ja hei.

3 kommenttia:

  1. Minä olen myös tehtaillut blend bamboosta, kylläkin huivin, ihanaa lankaa.
    Ihan hyvä kun TOP loppuu, ostan varmaan enemmän kuin myyn... ;)

    VastaaPoista
  2. Meille saa rättiä virkata jos innostaa!

    VastaaPoista