torstai 24. maaliskuuta 2011

Kirppumetsällä


Eilen alakoin äitiä, ja tehokkaasti lyhyessä ajassa kierrettiin muutamassa hauskassa paikassa. Maakarissa hyörimme matonkuteitten seassa tovin, kunnes löytyi juuri sopivan sävyiset trikookuteet seuraavaan mattoon. Käytiin välissä syömässä kasvisravintola Etrassa, joka oli meille uusituttavuus, ja sepäs olikin oikein viihtyisä ja kätevä ruokala, jossa saa hyvän, kotoisan ja edullisen kasvisruoan lisäksi mukavaa palvelua ja vieläpä pyörähtää pienessä luomuruokapuodissa. Massut killillään mutta ähkyttöminä eksyttiin vielä Oulun Limingantulliin ilmestyneelle uudelle, kivalle kirpparille nimeltään Järkikirppis. Tottakai siellä vielä uuttuuttaan ammottaa osa pöydistä tyhjyyttään, mutta tavara, joka sinne on jo päätynyt, on laatukamaa ja tilakin on hauska. Tottakai olen mielissään, kun löytyi äitille pari paitaa ja minullekin kaksi uutta mekkoa! Näistä olen huippumielissään:

Kukkamekko, 2,50e, nauhakiristys selässä ja mukava ja ihana!

6e, ehkä kiinasta (ainakin kokolappu lukee kiinaksi), muka kokoa 155cm mutta vyötäröltä sais olla vieläkin tiukempi. Tuntuu päällä siltä, että on hankala liikkua, mutta ihan oikeasti ei puristakaan mistään ja kädetkin liikkuu sulavasti. Täydellinen muotoilu siis ja sitäpaitsi Supersöpö!

1 kommentti:

  1. Ihan käsittämättömän hienoja löytöjä oot kyllä taas onnistunu tekemään. Toi kukkamekko on ihana :) voisit cvhen muiden taitojen kohalle jo kirjottaa että ilmiömäinen kirpparishoppaaja. taitohan se on seki.

    VastaaPoista