maanantai 21. maaliskuuta 2011

Mammalle mattua


Eilen polokasin reippahasti treenien jälkeen mahtavassa kevätauringossa laittamaan vihdoin äitillein maton kuteleen alulle. Taito-lehdestä vuodelta -99 löytyi meille uusi vippelä-sidos. Kudottaessa trikookuteilla matoista tulee kyllä veikeitä. Taidan tehdä itsekin yhden moisen, jahka ehdin.


3 kommenttia:

 1. Oiii, mitä, siehän bloggaat oikein makoisan yltäkylläisesti! Varsinkin, kun merkinnät tuppaa olemaan tällaisia väripläjäyksiä.
  Onko tuo ylläoleva siis ihan joku perinteinen vippelämeininki? Sain mummilta vippelän joululahjaksi ja se on kyllä melekosen erilainen. Tuosta kuviosta tulee ihan 60-70-luku mieleen ja sitten kun vielä tekisi asiaankuuluvalla sinapinkeltainen-ruskea -yhdistelmällä tai sammalenvihreä-keltainen -satsilla. Vouuu! Tosi hieno idea!

  VastaaPoista
 2. miksihän se keltainen on niin seitkytä luvulla ollu kuumaa kamaa? Toi on kyllä veikeä kuvio. Kaikkee hyödyllistä se sääki osaat tyttö! Toi vihree sininen on aika kiva merellinen yhdistelmä :) Mustavalkosesta taas tulee ihan meidän mökki mieleen

  VastaaPoista
 3. En oo syvällisemmin tutustunu aiheeseen, mutta lehti tosiaan väitti vippelä-sidokseksi. Toki se voi eri seuduilla ja eri tekniikoissa tarkottaa erilaista. Siis maton sait mummilta vai mitä? Arvaahan Laura, mitä väriyhdistelmiä just suunnittelin :D
  Äitin kamera väänteli ihmeellisesti sävyjä -oikeasti sininen ja vihdreä ei oo noin kirkkaita ja toinen yhdistelmä on beessi-ruskea.

  VastaaPoista