tiistai 11. tammikuuta 2011

Oi kultainen nuoruus!Rakas ystävättäreni ilahdutti tovi sitten lisäämällä blogiinsa kuvia lapsuutensa lempitouhuista, joita kaikeksi onneksi on vaalinut näihin päiviin saakka. Siitäpäs teki mieleni tehdä samoin, joten penkoilin eräänä iltana vanhempieni kanssa alpuumeita, etsien kuvia minusta kikattelemassa sittemminkin minulle tärkeiden puuhien parissa. Näissä muutamassa löytyneessä kuvassa olen kyllä valitettavan saman ikäinen ja pikkuruinen, mutta ehkäpä sitäkin innokkaampi.

Nykyään elämässäni harmillisen taka-alalle jäänyt musisointi kiinnosti näköjään myös pikku-nemppyä jo yhdeksänkymmentäluvun ensimmäisinä kuukausina. Vai liekkö innokas ilme isän parran kutituksesta johtuvaa, ja pohdiskelu suuntautuneena ennemminkin tuohon jaffakeksiin kuin pianon koskettimiin...

Musiikin ohella tylleröä kiinnosti niin käsityöt kuin muotikin. Huomatkaa tyylikäs puuvillainen pehmustettu kypärälakki, joka oli kieltämättä äidiltäni nerokas turvatoimi puolivuotiaalle kangaspuiden alla mönkivälle toukalle. Mahtuisinpa noiden alle vieläkin yhtä solakasti!


Ja tässä näemme kuumimpia muotivirtauksia noin vuodelta 1992.


Seuraavassa kuvassa olisikin esiintynyt isoveljeni samoissa vetimissä, mutta säästänen hänet nöyryytykseltä ja muut naurukuolemalta. Myönnän tyylikkyyteni jääneen muhimaan yli kymmenen vuoden ajaksi, kun etsin tyyliäni pastellisävyisenä peruskouluaikanani. Valitettavasti tällä erää en tajunnut skannailla möhemmän ajan leikkimökkikuvia, joissa harjoittelin barbiekrääsämäärälläni sisustajan ja puvustajan taitojani.

Lopuksi mummuni taidonnäyteistä eräs neuleasukokonaisuus.

1 kommentti:

  1. Voi hyvää päivää sentään, olet ollu aivan ihana pallopäälapsukainen oi eiiiiiii <3

    VastaaPoista