torstai 4. helmikuuta 2010

Nappimetsällä

Kylläpäs tämän blogin valmistus on venynyt. Ensin piti opettella käyttämään tätä suhteellisen helpolta vaikuttavaa systeemiä, ja kun sivu oli vihdoin valmis, en millään keksinyt mitään kerrottavaa. Sittenpä oli pakko väsätä jutunjuurta!

Tuunasin siis hieman kirpparilta löytämääni virkattua liiviä. Nappikikkahan tietysti auttoi asiassa jälleen kerran hienosti. Sieltä löytyi reilu metri kahdenlaista satiininauhaa ja muutama nappi (sekä muutama ylimääräinen nappi). Liivin uudistaminen oli tekosyynä myös Nappikikkavierailulleni, koska oikeasti meinasin kipaista putiikissa kuvaamassa nappimerta blogiani varten. Yllättäen hyppäsin kadulle muistikortti tyhjänä ja taskut täynnä nappeja. Samalla reissulla moikkasin myös toveriani, joka on kyseisessä paikassa työharjoittelussa. Pääsin Nappi Kikan alakertaan, mieti!! Olo oli kuin fanilla, joka pääsee maailmankuulun staran bäkkärille. Taisin virnistellä hieman.

Kuvassa siis koristeltu liivi. Ei tule itselläni moista pidettyä, joten joku saapi sen parilla eurolla tai kaakaolla omakseen jos haluaa. Saapi heitellä tarjouksia =)

4 kommenttia:

  1. Blogi on oi, oi niin kaunis! Hassua, kun sulla onkin nuo kaikki hallintasysteemit tuossa vasemmalla puolella yllättäen! Nappisoppa nimi on ihanan herkullinen ja tästä ulkoasusta inspiroiduin oikein hurjan lailla! Vielä kun Kuuradion levytys soi niin oikein harmittaa, että kello on jo melkein kymmenen! Ei tässä enää kehtaa naapureiden iloksi alkaa ompelukoneella kolistella! Ihanaa!

    VastaaPoista