torstai 2. toukokuuta 2013

Tissejä mekossa ja lusikoita korvissa







Pitkästä aikaa löytyi kirpparilta superkiva mekko! Voipi johtua toki siitä, ettei ole kirppareita tullu koluttua kovin kiivaasti lähiaikoina. Tämä oli yhtä ekstempore käynti kuin ostoskin. Niskassa lukee tiedot Martinette (made in Sweden) muttei ainakaan googlettamalla löydy mitään tietoa moisesta vaatemerkistä. Elikkä voin uskotella itselleni sen olevan suoraan 70-luvulta! Materiaali on hauskaa, ohutta, suhisevaa tuulipukukangasta.

Pituus on vähän hankalahko, joten tuunailin vähän (kuvien oton jälkeen) ujuttamalla ohuen kuminauhan helman valmiiseen käänteeseen, joten pituutta voi säädellä. Todennäköisimmin tulee pidettyä tuota pussihelmaista tunikamallia vyön kera. Käytännöllisyys tosin kostautuu, sillä silloin valitettavasti helmassa sijaitseva, selvimmin erottuva naishahmo piiloutuu. 



Pakko tässä näyttää myös taitavan äitini luomuksia. Kahden päivän hopealusikkakorukurssilla hän muun muassa väänsi minulle makeet korvikset pappani, eli äidin isän, lahjalusikoista (ilmeisesti 50-v lahjaksi saadut). Ensin aprikoitiin, raskiiko lusikoita uhrata askarteluun, mutta todettiin että näin ne pääsevät paremmin esille ja muistuttamaan papasta, kuin mummun ylähyllyllä pölyttyen. 


Niijja ainiin, samalla kuvia penkoessa hoksasin tehneeni jossain välissä tällaisetkin. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti