torstai 2. toukokuuta 2013

Kehrä


Tämä kehräävä karvakaveri se jaksaa meitä ilahduttaa jo kolmatta vuotta.

 Kehrä on ihana, kaunis, pöliä, hellä, vaativa, hoksaava, seurallinen ja kummallinen. Eihän sen parempaa seuralaista ja viihdeohjelmaa voi toivoa! Kehrä rupiaa leikkimään, ja leikkii ihan ihmisten leikkejä. Piilosilla ja hippaa ollaan joka päivä. Tunneleita rakennetaan ja sieltä vaanitaan.

  Kehrä on niin kaunis, että sitä jää tuijottelemaan ja unohtaa, mitä oli tekemässä. Kehrä rakastaa sitä, kun kaupasta tuodaan viinirypäleitä. Viis niistä hedelmistä, se oksa on maailman paras leikkikalu. Siitä ihan hullaantuu! 


Kehrä on nii pöliä, että on pakko naurahtaa vaikka kuin potuttais. Se kipittää myös mielellään vessaan mukaan, että voi rapsuttaa istuskellessa ja toimii virallisena valvojana, ettei huku kasvoja pestessä. 


Kehrä huutaa huomiota ja sille huuetaan takasi ja käydään kärkkäitä keskusteluja. 
Mutta kun Kehrä hyppää sohvalle viereen, pistää tassun käden päälle ja sanoo "mau", tiedetään että nyt on unohdettu jotain. Joko kello on tasan 15.00 tai 21.00. 


Kehrä menee iltapalan jälkeen vaatehyllylle nukkumaan, mutta jos ei kohta tulla perässä makkariin, tulee se hakemaan. Kehrä herättelee aamulla, kehräämällä tottakai. Vähän ehkä tamppaa selkähierontaa ja tökkää nokkaan. Jos ei auta, käpertyy takas jalkoihin nukkumaan ja koittaa kohta uudestaan. 


Kehrä tykkää linnuista ulkona ja useimmista TV-ohjelmista. Niitä se juoksee kyttäämään ja säksättää niille. Me säksätetään tukijoukkoina. Joskus ei osaa päättää, seuraisko ulkomaailmaa vai telkkaria. 

Kun valikoin tähän näitä viimeisimpiä kuvia, tuli Kehrä kiertämään kehräten hullun lailla. Vähän paineli nappuloita ja koitti auttaa valikoinnissa. Tiesi että siitä puhutaan. 

3 kommenttia:

 1. Hitsi, ei uskois siitä olevan jo 3v. Suloinen edelleen <3
  Harmittaa kun menetimme sen mamin :(

  VastaaPoista
 2. Kaunis eläin ja kivat kuvat! Mukavaa lukea Kehrän arkipäivästä, ja kiva että se huolehtii teidät ajoissa nukkumaan.

  VastaaPoista
 3. KIva idea tehdä tällainenkin päivitys :) Tosi kivoja kuvia oot saanu siitä touhupepusta otettua.

  VastaaPoista