keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Sisustustutustus

Muuttotoimenpiteet suoritimme kolme ja puoli viikkoa sitten, ja kun eilen istahdin uutukaiselle sohvallemme, päätin sisustuksen nyt olevan tällä erää valmis. Verhot ja taulut ne tekevät kodin. Lisäisin normaalisti listaan ehdottomasti myös matot, mutta meillä sattuu olemaan niin ihanaiset lattiat, ettei niitä sovi millään ylimääräisellä peittää. Ainut kunnon lattianlämmitin huushollissamme on tuo ennenkin hehkuteltu ryijy, niin, ja pieni kissarallisurffimatto.
Oleskeluhuoneen puolelle löytyi täydellinen kukkaköynnöksinen viskoosinen verhokangas Eurokankaasta. Makoilupuolelle törsättiin Marimekkoa. Ihastuin sini-vihreään Siirtolapuutarha -kuosiin, ja meinasin kankaan leveään ikkunaan kapaksi, kunnes tulin järkiini ja ompelin onnekseni tarpeeksi isosta palasesta kaksi sivuverhoa, jolloin kangasta ei tarvinnut haaskata tippaakaan.
Kirpparilta -eikun anteeksi kierrätystavaratalo Kontista löytyi sitten taasen vaikka ja mitä, kuten puuhengareita puolella eurolla kipale, 4 verhoa pari euroa kipale sekä juuri oikean kokoinen palanen verhoilukangasta tuoleihin alle vitosella. Serkku tosiaan kunnosti veliseni vanhat keittiön tuolit ja me äipän kanssa niittailtiin kankaat päälle. Yksi tuoli tuli meille maksamaan täten vaivaiset 1.13e.

Kaikeksi onneksemme taidemuseo ei ole ääretön, joten jäi meillekin valinnanvaraa ja seinätkin saivat täydellisen viimeisen silauksen taiteesta. Keittiön pöydälle vielä mummun kutoma ripsituuki ja eiku oleskelemaan kuin kotonamma!
Paljon on tavaraa ja huonekaluja heitetty menemään, mutta uusina ei olla hankittu kuin sohva ja kolme verhoa. Kaikki muu on saatu, kierrätetty ja vaihdettu. Ainiin, vielä ennen hämärää pitäisi makuuhuoneen lamppu hankkia, mutta ainahan sitä pitää jotain puuttua.Lissää kuveja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti