sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Villaisia ranskiksiaKaveri esitti kainon kysymyksen kera ravelry-linkin, josko voisi saada lempi koirastaan, ranskan bulldogista, kuvan lapasiin. Malli oli turhan monikuvioinen meidän makuun, joten yksinkertaistin pohjaa hieman. Lankana käytin Maijaa ja kuvion piirsin itse kätevällä ohjelmalla. Ensin liian isoksi (kuten näkyy yllä olevassa kuvassa), purin puoli lapasta, ja piirsin ja aloitin uudelleen. Kirjoneulontani kaipaa vielä harjoitusta tämmöisissä kuvioissa, mutta yllättävän kivat näistä tuli. Eipä ole tullu vanttuitakaan tehtyä aikoihin. 

Pisteitä klikkaillessani, silmiä siristellen ja rampaten kauempaa katsomassa, välillä tuntui kuin olisin muotokuvaa tehnyt. (Vaikka toki neulottu versio on nallekarhumaisempi mutta kuulemma koiraksi tunnistettava.) Kuvassa mallini Fairybulls Wappuhattara "Ulla" ja kuvaajana emäntänsä Sanna. 


6 kommenttia:

 1. Mahtavat tumput ja Ullan näköäkin on :)

  VastaaPoista
 2. Vähänkö mahetsut. Sitten niitä bubble bobble ja space invaders hahmoja tekemään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ehkä pitää kokeilla joskus! Tympeitä tämmöiset kuviot ja niihin keskittyminen siinä mielessä, ettei voi tehdä samalla juuri mitään, paitsi katsoa hitaita selkokielisiä dokumentteja.

   Poista
 3. Hihhih, näistä tuli kyllä aika huiput :-----D

  VastaaPoista
 4. Ooooh, ovatpa komeat! Ihan on Ullan näköset, vau!

  VastaaPoista