sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Syysvillitys tammikuussa


Heippatirallaa taas! Kyllä täällä sattuu ja tapahtuu, muttei innostus ole riittänyt puuhien raportoimiseen. Talvella hidasteena on myös se seikka, että pöytätietokoneen sisältävä makuuhuoneemme on aika vilipakka, eikä sinne kiinnosta mennä huvikseen istuksimaan, odottamaan kuvien latausta ja runosuonensa pulpahtelua hiirikäsi jäässä. Paljon mukavampaa on istuksia olkkarissa miehen läppäri sylissä toisten ihania blogeja lueskellen.

Aina on voinut luottaa siihen, että ennemmin tai myöhemmin syksyn tullen iskee myös neulomisinto. Tällä kertaa alkoi jo huolestuttaa, mutta tulihan se sieltä, tosin vasta tammikuun puolella... Nyt onkin tullut sitten vispattua puikoilla senkin edestä, sillä vajaassa parissa kuukaudessa on syntynyt neljät sukat ja lapasista neljännet ovat tuloillaan.Tässä töistä muutamia. 


Kaikki langat on pihistetty äitin varastoista. Mitä sitä uusia ostamaan, kun jämistäkin saa aikaan! Tykkään kovasti siitä, miten ylemmän sukan sävyt passasivat yhteen, vaikka jämäkeristä syntyivätkin. 


Liian kapeaksi osoittautunut sukanvarsi muuntuikin lapaseksi. Ihan hassulta näyttää moiset joustinneuleputket, mutta käsissä on nätit ja mukavat! Loppukevennykseksi kollaasi siitä, miten hankalaa on kuvata itse lapasia (koska eihän malta odottaa että puoliso saapuisi kotiin avustamaan). Itselaukaisin sarjatulitukselle ja eikun vääntelehtimään.... 2 kommenttia:

  1. Oii, hyvä Jenni! Kollaasi on aivan huippu! Nuo kolme kuvaa, jossa roikotat lapasia tuo mieleen tupsukat, joihin minut + kaksi siskoani imettänyt äiti voisi röstykkänsä kääriä. Niin ja varmaan mieki sitten aikanaan.

    VastaaPoista
  2. Toi kollaasi oli ihana ylläri lopussa! Tykkäsin sinisten sukkien värimaailmasta kanssa. ihanasti simppelisti värit liukui.
    PS. röstykkä on hieno sana. melkeen yhtä hieno on nusuttaminen mitä oon tehny mun koulutöiden parissa vähä liikaa

    VastaaPoista