keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Lokakuun lämmikkeet


Kokkailuinnostuspäiviä on sattunut lähiaikoina entistä useammin. Vaan niinhän siinä ruukaa käydä, kun innostuu kerran. Eräänä viikonloppuna selasin läpi koko Kauhaa ja rakkautta -ruokablogin, josta poimin muun muassa seuraavanlaiset suolaiset herkut. 

Parsakaali -tomaattipiiras syntyi näppärästi sunnuntai-iltapalaksi. 


Kesäkurpitsa-fetasalaatti oli niin hyvää, että tein sitä heti seuraavana päivänä toisenkin satsin. Lisäsin sekaan vielä paahdettuja pinjansiemeniä sekä pellavansiemeniä. Olin jo tovin miettinyt, kuinka kiva olisi tehdä lättyjä ruuaksi useamminkin, täytettyinä taikka lisukkeena, jos eivät olisi pelkkää vehnäjauhoa. Onneksi törmäsin tähän rahkalettuohjeeseen, josta sovelsin pinaattilättyohjeen. Sokereiden sijaan lisäsin muistaakseni ainakin pussillisen pakastepinaattia, suolaa ja muskottipähkinää. Ekan kuvan leipiin löytyi ohje serkkutytön blogista, Vaikkakin hieman piti oikaista ohjeen kohotusaikoja ylläribrunssikutsun takia. 


2 kommenttia:

  1. Aikamoinen herkkupöytä on ollut tarjolla! Minä löysin syrnikit kerran Alkon Etiketti-lehdestä ja niitä on syöty usein yövieraitten kanssa aamiaisella. Maku on vaan niin uskomattoman hyvä:)

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista