maanantai 11. kesäkuuta 2012

Puita sioille


Kävimmä kokoamassa kaiman anoppilan entiseen sikalaan koulultamme löytyneet vanhat kangaspuut. Kun näitä älyttömän leveitä ja jykeviä puita testin vuoksi koottiin koululla, huomattiin pikkuhilijaa niiden olevankin pariskunnan kudottavat kaksipaikkaiset puut. Kuitenkin todettiin, että ne näppärästi tuunaamalla saataisiin keskipaikkaiseksi, ja sehän onnistui näppärästi puuseppä-insinööri-maalaisjärki -päämme yhteen. Muutama reikä hääty porata sekä leikellä metallikaroja, ja hyvät puut tuli. Nyöri loppui kesken, mutta ei olisi vielä ollut lointakaan odottamassa, mutta periaatteessa käyttökuntoon saimma hökötyksen. Siinä kelepaa parin metrin levystä mattoa paukutella, jos vaan yltää! 

Polkusten paikat oli siis kummallakin laidalla, mutta asensimme uuden pitkän polkuskaran niiden väliin, jotta kudonta onnistuu keskellä puita.  Paluumatkalla poikkesimme vielä hurjalla riippusillalla Utajärvellä. Kaiman kans vaihdettiin kameroita lennosta, onneksi ei lentänyt jokeen. 

Kotona aloittelin tilausmattojen koekappaletta, mutta niistä kertoilen lisää jahka projekti edistyy -toivottavasti ripeästi!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti