keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Eläköityvä kamera ja uudellensyntyvä kuvaaja

Lalaa! Tänään kuusi vuotias Canon eos 350D jäi ansaitulle eläkkeelle, kun lahjapaketista kääriytyi hänen isoveljensä 550D. Ystävystymisemme on lähtenyt hyvin käyntiin, ja kuvausintoni puhkesi uudelleen, kun juhlapäivän kunniaksi jopa ulkona tarkeni kuvailla tovin ilta-auringossa. 

Jalassa kuvausreissulla oli uusimpani, valkoiset vintage-nahkanilkkurit. Pienestä pitäen haaveilin, että jos kaunoluistimet olisivat yhtään mukavammat jalassa, irrottaisin niistä terät ja ne olisivat täydellisen kauniit kengät. Nyt minä ne sain, ja mukavat vieläpä! Kyllä ne on taas parhaat sellaiset kengät, jotka joku on jo sisäänajanut, joskus jopa kymmenien vuosien ajan -ja saman verran luulisi kestävän tulevaisuudessakin. Ohuen villavuorin ja villasukkavaran ansiosta ensi talvena on jopa jotkut hauskatkin kengät käytössä. (Merkistä ei ole muuta tietoa, kuin pohjan pienen pieni merkki "Marwe".)Sunnuntaina suoritimme kamera-vanhukseni kanssa viimeisen yhteisen keikkamme, nimittäin kävimme kuvaamassa kaverini sekä äitinsä yhteiset ylioppijuusjuhlat. Siellä oli niin mukavaa, että koiratkin hyppivät riemusta!
Huomasin muuten, etten missään vaiheessa ole luonut tunnistetta "kengät". Miten tämä voi olla mahdollista? Selasimpas sitten koko blogin sisällön ja lisäsin tunnisteen muutamaan juttuun, joita olikin lopulta yllättävän vähän kenkämäärääni nähden.

4 kommenttia:

 1. Ootko ottanu tuon hyppäävä koira-kuvan niin, että on ollu pyöritettävästä valikosta se urheilijakohta päällä? Ootko vaan säätäny mahollisimman nopian suljinajan vai mitenkä oot onnistunu, tuurilla? Aika täydellisesti pysähtyny liike, näyttää niinku sesse leijuis ilmassa vaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan, mutta en sen kummempia säädelly tilanteessa, vaan onneksi sattui olemaan päivän valoisimpia hetkiä, ja taisin ihan samoilla asetuksilla siinä odotellessa kuvailin huvikseen koiria, kuin itse juhlakalujakin. Koira hyppi aina monesti samoin, ja jäntevä kun on, hyppää jotenkin neljällä tassulla yhtäaikaa rimpuilematta sen enempää ilmassa :p

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista