sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Pakkasta päin

                     

Olen tehnyt käsitöitä, jopa ihan vapaa-ajalla! Uudesta Menita-lankakaupasta haalimma jo kuukausi sitten kassillisen alelankaa, josta päätin tehdä supermuodikkaan kieppihuivin. Ajatus hieman karmaisi, mutta käytännöllisyys viehätti. Paksu, pehmoinen merinolanka, kaheksaisen bambupuikot, 3 oikein 3 nurin -juuri soppeli aivojennollauskäsityö tähän kiireehköön aikaan. Lankaa jäi vielä pipoon sekä tupsuun, ja vieläkin riittäisi johonkin.
Kuvassa esiintyy myös uusi rakkautein, Marimekon Aliina-takki. Kuinka voikaan toppatakki olla käytännöllinen ja kaunis ja mukava ja lämpöinen yhtäaikaa! Ihastuin siihen jo vuosi sitten sen tullessa mallistoon, ja tänä syksynä tämä kokoiseni yksilö löytyi roimalla alennuksella.
Kyllä nyt kelepaa, eikä -30 tunnu missään!

 


4 kommenttia:

  1. Teiän parveke on mässyin ikinä! Ah, pakkaspäiväkuvat <3 niissä on sitä tunnelmaa. Kuvia ottaessa kyllä itsellä aina fiilis poukkoilee, ko on melkosen kivulias se ääni ko kylmässä se kameran tarkennusmoottorihässäkkä jäähtyypi, aiai!

    VastaaPoista
  2. Hihi hauska, että sinut tunnistaa ihan hyvin tekstistä, vaikka nimimerkkisi on nykyään vain "Minä"! Itekki olen aina haaveillu huurreripsikuvan nappaamisesta, oli mallina kuka hyvänsä, mutta kun ei tarkene!

    VastaaPoista
  3. Sanan: "huurreripsikuvan" voi helposti lukea väärin huumeriippuvuudeksi.

    VastaaPoista