torstai 4. elokuuta 2011

Kesän kirpput

Hups, sitä on tullu näköjään taas kirppisteltyä jossain välissä. Hienoja löytöjä onkin tarttunut mukaan satunnaisilta ja puolivahingollisilta kierroksilta. Jo alkukesän hellepäivinä alkoi suora auringon porotus ahdistaa, joten päätin hankkia pitkähihaisia, mutta ohuen ohuita paitoja ihoni suojaksi. Lampsin naapurikirppikselle hakemaan yhden täydellisen, vaikkakin itselleni kummallisen värisen haitulapaidan, jonka kylkeen tarttui myös kivat ruutushortsit. Toisen, vihreän paidan (2,90e) löysin viime viikolla toiselta torilta.Sateisemmille kesäpäiville löytyi eräällä muuten huono-onnisella kirppispiipahduksella suloiset kumpparit (4e), jotka vanhuudestaan huolimatta ovat mukavat jalassa, ja sisuskarvaakin on vielä jäljellä.
Samaisesta paikasta löytyi muutama viikko myöhemmin unelmamekko. Pitkä, kellohelmainen, vanha, retro, kukkainen, värikäs, ihana -mutta siinä oli yksi mutta: se oli tehty ilmeisesti lyhtypylväälle, nimittäin harvoin törmään vaatteeseen, joka ei minulle mahdu. No, se jäi sitten sinne odottamaan lyhtypylväitään ja luuviulujaan ja nappasin viereisen mekon, joka on oikein kiva ja vanha sekin. Hintaa leningille jäi 1,50e. Tykkään muuten tästäkin aika paljon!


Elokuu tuoksuu jo ihanasti, ja eteisessä onkin jo vähän syysuutta odottelemassa vilpoisempia kelejä. Uuden välikausitakin löysin keskellä kesää, SPRn liikkeestä puoleen hintaan, eli seitsemällä eurolla. Passeli, nätti ruskea takki kaipaa vielä kuitenkin jotain ehostusta, vaikka punaisen ONLY-mainoksen siitä jo ratkoinkin pois. Syksyn lenkkeilyyn löytyi hieno Raiskin ulkoilupuku, joka on ihan näköiseni ja kokoiseni ja tarpeellinen. Sekin oli vaivaiset 7e. Nuo seitsemät eurot kuulostaa kirpparilöydöistä paljolta, mutta laadukkaista ulkovaatteista sen maksaa mielellään. Uutena nämä saisi hyvällä lykyllä yhteensä satasella.
Äiskän kanssa pyörähdettiin pieni kesälomareissu Ikeaan, mutta matkalla piipahdettiin Kemin ja Tornion kirppareilla. Kemistä sitten löytyikin kauan haaveilemani viinilasit, ja vieläpä mukavasti vihertävät sellaiset. Kuusi lasia lähti mukaan hintaan 2e/kpl, ja löysinpä päälle vieläpä punaisen, vanhan pellavaliinan, joka toimii oivallisesti tiskirättinä.


3 kommenttia:

  1. Hauskat nuo kumpparit :) Tuommosia samantyylisiähän on nykyään joltain desing-guruilta ja hinta satasen luokkaa..

    VastaaPoista
  2. sun blogissa aina parasta antia on kuvat ja oot kyllä kehittyny niitten suhteen ihan hurjasti jotenki :)

    VastaaPoista
  3. Heh, kumppareista olen ihan kateellinen:)

    VastaaPoista