tiistai 14. joulukuuta 2010

Ihastuttavia pakkaspäiviä


Sitä on ilmeisesti luvattu kovempiakin pakkasia, mutta onpa tuo silti pysytellyt kai aika vahvasti viisissätoista. Silti tarpeeksi kylmä mielettömän kauniille kuuralle. Pitäisi ehkä harrastaa kävelemistä hieman enemmälti, että ehtisi pysähdellä ihastelemaan talven kauneutta, toisin kuin pyörällä porhaltaen joka paikasta toiseen. Ihme kyllä, tuntuu talvipyöräni toimivan pakkasilla paremmin kuin kesällä.
Lehdessä varoiteltiin päästämästä kissaystäviä ulos liian kylmällä, mutta meidän punkerot ovat kyllä karaistuneet aivan tarpeeksi monta pakkastalvea. Pörröinen Kitta kyllä tarkenee, mutta ei se silti edelleenkään tykännyt poseerata kameralle, vaan häipyi portaitten alle piiloon.
Joitakin valmiita töitä on jäänyt raportoimatta. Koulussahan tuota tuli ensin väännettyä tyynyliinakankaita, jotka sitten värjättiin ja etsattiin. Pari niistä joutuupi koulun myymälään, ja pari pääsi nyt vanhempieni sohvaa värittämään. Isommat tyynyt pitää vielä hankkia tosin.

Pellavapyyhkeetkin valmistui aikaa sitten, muttei ole tullut pistettyä kuvaa. Nämä kuvasin valitettavasti kännykkäkameralla, ja luotin sen laatuun, mutta ilmeisesti se jaksaa ottaa tarkkoja kuvia vain lähietäisyydeltä. Pyyhkeistähän tuli hieman väärän mittaisia ihmeellisten laskelmavirheiden takia, mutta nättejä silti. Myymälään meni nämäkin.

2 kommenttia:

  1. Ihana, mahtava tilannekuva kissan poseerauksesta :---D Sinun kamera on ihana<3 Tuntuu, että sen objektiivin läpi menee vaan kaikkea ihanaa, kuten maisemia, luontoa, vintagea, käsitöitä ja värejä, oi värejä <3

    VastaaPoista
  2. Äh, menisipä! Saa sen kanssa änkyröijä. Enhän minä tänne mitään järkyttäviä pistele. Mutta kiva kun välillä onnistuu :)

    VastaaPoista