maanantai 2. maaliskuuta 2015

Isoäidinneliöitä vauvalle


Rakas ystäväni on saava tyttölapsen, jolle tietty piti jotain kyhätä jo etukäteen. Maailman parhaasta (ja kaiken lisäksi ilmaisesta) lankakaupasta elikkä äitin lankakaapista löytyi tähänkin jo materiaalitkin valmiina. Jonkinlaista samankaltaista oli ollut syntyvinään näistä puuvillalangoista, mutta valmistus jäänyt vain noihin muutamiin ympyrätilkkuihin jotka toki hyötykäytin.  

Pikkutilkkuja oli mukava virkkailla luennoilla. Noin 12 minuuttia meni yhden lapun virkkailuun, peitteeseen upposi 100 tilkkua ja peitteen koko on noin 40 x 60 cm.Viime hetkillä sain kuin sainkin lahjan valmiiksi tulevan äidin kunniaksi ja hemmotteluksi järjestettyihin juhliimme. Enpäs ollutkaan ainut isoäidinneliöistä innostunut, mutta toinen peite oli kätevästi villainen ja ihanasti samaa värimaailmaa. 

3 kommenttia:

  1. Kylläpä siitä tuli kaunis! Sopivasti herkänvärinen myös.

    VastaaPoista
  2. Oih, minua onnekasta! Ja ihan niinko olisitta yhessä Iiriksen kanssa sopineet värit ja sopivasti erit konseptit. Miten ihanat niistä tulikaan <3 Voi minua onnekasta. Ai mutta mie sanoinki sen jo... JA MITÄ tuli tänään postissa!? Voi teitä höppänöitä! Juurihan mie omassa blogissa kirjoitin, että jonkinlaisen vastaavan tarpeessa olen. Voi huoh!

    VastaaPoista