sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Kukkasia kevätaurinkoon

Monissa blogeissa -eli seuraamistani kahdessa- kuvaillaan kauniisti arkea piristäviä kukkasia. Tässä kevätauringon innoittamana on tullut hankittua ittekki pari kimppua muuten vaan. Tällä hetkellä ikkunalautaa koristaa narsissit ja valkoiset tulppaanit. En uskalla tavallisesti pitää mitään kasveja pöydillä taikka ikkunoilla, ja katonrajassa pimeässä kasvit ovat kyllä turvassa kissalta, mutta piilossa myös valolta ja kastelulta. Kehrä on ollut yllättävän kiltisti ja antanut kukkien olla rauhassa. Epäilyttävää, mutta mukavaa. Ihana huomata, miten kissa kasvaa vihdoin isoksi eikä sitä kiinnosta tuhota enää kaikkea minkä ohi sattuu kulkemaan. 

Poseeratessa nätisti saapi toki olla kukkastenkin läheisyydessä. 


2 kommenttia:

  1. Sulla on ihan kevät meiningit päällä. Voisko olla että tulppaanit vaan jotenki ei haise Kehrän nenään kivalle ja antaa siksi olla rauhassa? Mun nenää ne ainaki aina vähä ärsyttää, eli en tykkää tuoksusta.
    Mulla oli kans kevät meiningit ku kaiversin koivuvanerille linnunpesiä ja munia :D vaikka ulkona -16

    VastaaPoista
  2. Ken tietää. Minusta tulppaanit ei kyllä tuoksu eikä haise miltään, tai just vähä kitkerältä ehkä jos oikeen sattuu nuuskimaan. Nuo viimeisimmät narsissit ja tulppaanit ei montaa päivää kestäneet, mikä oli pettymys.

    VastaaPoista