Muutamana viikonloppuna peräkkäin on tullut leivoskeltua erinäisiin pippaloihin viemisiä. Inspiksen pistäessä on yleensä kelvannut ensimmäinen googlen hakutulos, ja maukasta on syntynyt.
Triplasuklaajuustokakun pohja oli kova, puolet täytteistä ei mahtunu vuokaan, ja vain ylin kerros jähmettyi, mutta maku oli joka tapauksessa makia. Ohje Sara La Fountainin ruokablogista, jonka linkki ei jostain syystä nyt toimi. Omani ei ihan näyttänytkään samalta kuin ohjeessa... Tähän käytin kaapin perukoilta viimeiset liivatteet, ja päätin seuraavalla kerralla sen sijasta kokeilla agar-agaria.
Äippä löysi sattumalta ihmeellisen läheltä tyrniapajat, joista taikoi muutaman purkillisen hilloa. Tyrnimarja on yksi jaloimmista, ja vieläpä jos oma emo ne hilloittaa nii ai ai että.
Hillua rinkeleillä, chaita maijolla ja ekosuperhunajalla ruusuastioilta.
Jos oisit tuonu tuommosen ensimmäisen kuvan kakun meijän tupareihin, nii oisin syöny sen varmaan yksin (nyt jäi onneksi muillekki) :D
VastaaPoistat. suklaanystävä