perjantai 17. elokuuta 2012

Broilerihalloumirisotto



Tuli tehtyä sen verran maukasta ja helppotekoista söpöskää, jolle jopa voi kehittää reseptintynkää, että päätin sen kirjoittaa ylös. 

Kuullota isolla paistinpannulla öljyssä, pienen pieniksi kuutioituina

- Pieni sipuli
- Puolikas kesäkurpitsa
- Valkosipulinkynsi 
- 1 pkt (200g) Halloum-juustoa
- 250g broileria

Heitä sekaan hieman 

-Sitruunapippuria
- Jauhettua muskottipähkinää
- Inkiväärijauhetta 
(Suolaa ei tarvihe lisätä missään vaiheessa, koska halloum.)

Kanan paistuttua lisää

- n. 6 dl vettä
- n. 1 dl ohraa
- n. 2 dl riisiä

Keittele kypsäksi vartin ajan ja lisää silputtua ruohosipulia. 
Paremman omatunnon halutessasi korvaa riisi kokonaan ohralla, ja broileri vaikkapa jollain epälihatuotteella. Väriä voisi lisätä vaikka punaisella paprikalla, sillä onhan tuo aika aneemisen näköistä. Neljä soppelia annosta riitti tästä, ja toimi myös mikrotettuna seuraavana päivänä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti